Direktlänk till inlägg 5 februari 2011
Herfen började vid 16-tiden då vi samtliga deltagare tog oss med bil mot Helsingborg och Gabriels hem. Väl framme så började vi med matlagningen. Denna afton skulle det bjudas på Italienska färskkorvar med fänkål, samt spanska churittos (eller hur det stavas). Till det hade vi rotfrukter i ugn, samt baugetter. I
Innan maten avnjöt vi ju självklart en cigarr, en Oliva Series 0 Petit Perfecto.En smakrik och småstark cigarr. Kvällen hade börjat!!!
O nu till matlagningen!!!
Slutresultatet, Gabbe är SÅÅÅ nöjd
Här tillagas dom goda korvarna!!
Här är nästan hela styrkan som gjorde maten....
MMMMM!!!!!
Efterrätten blev en ljuvlig Maräng Swiss utan bananer som vi glömde.
Huvudcigarren för aftonen blev en La Hoya, vilket var en mild cigarr. Alla va eniga om att det passade med en mild cigarr som huvudcigarr. Detta beror på att det är sista cigarren och att en för rejäl hade gjort oss dåsiga o trötta.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
|||||||||
|